Mini Cart

 • Ei tuotteita korissa.
SÄÄSTÄ 50 % KAIKISTA LISÄVARUSTEISTA & 25 % DREAMCARISTA! KAUPPA MYYNTI
Ashleyn ompeluasema
, Alyssa Alley

Annoimme muutamalle käsityöläiselle varhaisen pääsyn DreamCartiin. Ashleylle siitä on tullut hänen ompelupiste ja keskittymä pienyrityksille.   

Mikä on luova intohimosi? Miksi luot?

Luulen, että minulle se kykenee ilmaisemaan yksilöllisyyttä. Olen aina halunnut tehdä asioista omat. Vietin koko kesän lapsena rakentamalla räätälöityä polly-taskukeskusta pahvista ja kaikesta, mitä löysin talon ympäriltä, ​​koska halusin, että sillä olisi oikea muotoilu ja väripaletti. Lukiossa ostin melkein yksinomaan säästökaupoissa ja muokkain löydetyt vaatteet uudelleen, jotta en olisi pukeutunut kuten kaikki muutkin. Mielestäni itsensä ilmaiseminen missä tahansa muodossa on tapa käyttää luovuutta. Minulle luominen auttaa minua tuntemaan itseni paremmin yhteydessä. 

Millainen Crafter olet? 

Kasvoin kesäleireillä ompelemalla ja olen jatkanut paljon ompelua aikuisena, mutta en tiedä, että kutsuisin itseäni ompelijaksi. Ompelukone on työkalu, joka antaa minulle mahdollisuuden luoda jotain, mitä rakastan siitä todella. Pidän uusien taitojen oppimisesta, koska se laajentaa ajatteluni siitä, mitä voin luoda. Yritin äskettäin neulan lävistystä ja olen rakastunut! 

Millaisia ​​tarvikkeita käytät ja säilytät?

Minulla on tällä hetkellä Etsy-kauppa jossa myyn käsintehtyjä reput, joten suuri osa työkaluistani ja tarvikkeistani on suunnattu kyseiseen käsityöhön. Minulla on paljon kangasta, vetoketjuja, puuvillanauhoja jne. Käytän 13 "X13" -laukkua parhaillaan käynnissä olevien reppujen säilyttämiseen. Se on ollut erittäin hyödyllistä pitää asiat järjestäytyneinä. 

Rakastan, että DreamCart antaa minulle lisätilaa, joten nyt voin tehdä tilaa tallentaa käsityömateriaaleja, joita nautin käyttää, kun en tee tilauksia. Asiat, kuten kirjontalanka ja vanteet, nahka, helmet ja maali. Haluan myös lukea ja kirjoittaa, joten nyt minulla on hylly kirjoja ja muistikirjoja varten. 

Kuinka DreamCart ompelee?

Mahtava. Useista syistä. 1. Pöytätila. Suuri osa ompelusta on leikkaus, joka vaatii suuren, tyhjän työpinnan, jonka DreamCart tarjoaa. 2. Yksinkertainen asennus / puhdistus. Minulla on pieni asuintila, joten kun olen valmis työskentelemään projektien kanssa, haluan aina siivota ja DreamCart tekee siitä niin helppoa. 3. Varastointi. On pettää, kuinka paljon voit mahtua alla totes. Vaihdan aina totejani edestakaisin DreamBox ja DreamCart, joten minulla on kaikki käsillä nykyiseen projektiin. 

Kuinka asennus tapahtuu, kun se on kytketty DreamBox?

Et todellakaan voi pyytää parempaa asetusta. Minulla oli tapana loppua pöydästä, kun työskentelin ompeluprojektin parissa, mutta DreamCart on korjannut sen kokonaan. Ja nyt, kun työpisteitä on useita, on paljon helpompaa vakuuttaa mieheni auttamaan minua tilauksissa. :) 

Asetukset

MAA:

Maa

 • Yhdysvallat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Kanada
 • Saksa
 • Ranska
 • Suomi
 • Irlanti
 • Italia
 • Norja
 • Ruotsi

VALUUTTA:

valuutta

 • GBP
 • EUR